25.3.06

Chinchassa

Hotelli ja rantaloma Punta Hermosassa olivat mukavaa vaihtelua reissaamiselle. Nyt ollaan taas uudessa kaupungissa, Chinchassa, ihmettelemässä afro-perulaista elämänmenoa. Kaupungissa perulaiseen kulttuuriin yhdistyy afrikkalaisia sävyjä, sillä alueelle tuotiin aikoinaan orjia työskentelemään puuvillapelloilla.

Matka Punta Hermosan pikkukaupungista Chinchaan oli monivaiheinen: Ensin otimme pakettiautoon tehdyn combi-bussin Panamericana-moottoritien laitaan, sieltä toisen bussin Malaan. Malasta jatkoimme combilla Cañeteen, josta lopulta saimme bussin perille.

Saapuessamme Chinchaan eräs matkustajista yritti ryöstää lompakon Jannen repusta. Onneksi rosmo ei ehtinyt viedä lompakosta mitään, vaan huomatessamme lompakon kadonneen hän pudotti sen lattialle. Lompakko oli pikkurahalompakko, jossa ei olisi ollutkaan luottokortteja tai muuta arvokasta.

Myöhemmin luimme netistä, että alueella toimii ammattimaisia rikollisryhmiä, jotka ryöstävät matkustajien omaisuutta Piscon ympäristön bussilinjoilla. Yritämme olla entistäkin varovaisempia omaisuutemme kanssa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu