24.2.06

Uutisissa maailmalla

Matkalla huomaa olevansa välillä useita päiviä uutispimennossa ilman, että tietää lainkaan, mitä maailmalla tai edes maassa, jossa matkustaa, tapahtuu. Uutiskatve tuntuu joskus hyvältä: aina ei tarvitse tietää minuutin tarkkuudella, mitä kaikkia typeryyksiä on milloinkin tapahtumassa ympäri maailman.

Välillä pitää kuitenkin päivittää tietoja tapahtumista, joko netistä, lehdistä tai satunnaisista tv-ruuduista. La Nacion -lehden verkkoversio vaikuttaa hyvältä, samoin päivittäin ilmestyvä englanninkielinen Buenos Aires Herald.

Aamiaista syödessä tänä aamuna katsottiin tv:stä Buenos Airesin rankkasateita. Saa nähdä, minkälainen sää on huomenillalla, kun saavumme bussilla kaupunkiin. Säätiedotusten mukaan ilman pitäisi olla jo viikonloppuna parempi.

Isoin uutisaihe täällä on ollut Rollareiden konsertti, jota on hehkutettu kaikissa lehdissä jo viimeisen viikon ajan. Konsertti on johtanut Buenos Airesissa eurooppalaisia futismellakoita vastaaviin kahakoihin konserttistadionin ulkopuolella, joissa useita ihmisiä on loukkaantunut. Poliisi on ampunut kumiluodeilla riehuvia, liputtomia rollarifaneja.

1 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen siirtynyt Intiaan. Suomen uutisia: Suomi havisi Ruotsille latkan loppuottelussa ja sai 'vain'hopeaa. Suomi havisi Kanadalle curlingin loppuottelussa ja sai 'vain' hopeaa. Tanja Poutiainen havisi usalaiselle suurpujottelussa ja sai 'vain'hopeaa, mutta Kalle Palander laski kepin paalle ja missasi hopean. Intiasta ei viela mitaan uutisia. Voikaa hyvin, T. Ansu

26.2.06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu