31.1.06

Uusi maa, uusi pallonpuolisko, uusi manner

Matka alkoi. Kohdattiin aurinko yhtakkia. Matka toiseen vuodenaikaan tuntuu hienolta mutta hammentavalta, ja kauan kaivattu aurinko polttikin molempien niskat. Ei tata lampoa oikein tajua, kun tulee keskelta Suomen talvea.

Sunnuntaina Santiago oli melkein kuollut, mieleen jaivat kulkukoirat, joita on kaikkialla. Tanaan kaupunki herasi ja tuntui suurkaupungilta: vilkkaat kadut taynna monenlaisia ihmisia, liikemiehia ja kerjalaisia. Santiagosta on vaikea saada otetta, koska kaupungilla ei tunnu olevan turvallista keskustaa, johon turisti voisi paeta todellista elamaa.

Asutaan kivassa La Casa Roja -hostellissa, joka sopisi hyvin myos myohemman reissun hostellihengailuun. Nyt ei sita viela paljoa malta. Hostellissa on pari muutakin suomalaista, ehka matkan aikana tormataan viela muihinkin.

- Anni ja Janne

1 kommenttia:

Blogger Kari Klemelä kirjoitti...

Taidanpa minäkin ruveta seuraamaan matkaanne. Löysin osoitteen Antin sivulta, ja hänen osoitteensa löysin viime vuonna, aivan sattumalta, vain pari viikkoa ennen Antin paluuta Suomeen. Silloin minua kiinnosti Peru, koska kävin viime keväänä siellä. Nyt kiinnostaa Santiago, koska kävin viime keväänä siellä(kin). Jos nyt vielä päätätte mennä Boliviaan ja Pääsiäissaarelle, niin... Itse nimittäin kuljin koko ajan samaan suuntaan. Tai olkoon, hyvää matkaa teille, minne menettekin - nauttikaa olostanne!

Kari K.
Sauvosta

1.2.06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu